Kettler Crosstrainers

Kettler Crosstrainers; De Kettler crosstrainers zijn het meest gevraagd in hun categorie en is dus zeer geliefd bij elke sporter van elk niveau van jong tot oud. Door zijn complete training van het hele lichaam voor zowel het boven- als onderlichaam worden alle grote spiergroepen gebruikt en maakt de kettler crosstrainer een gewrichtontziende beweging onbelast voor rugspieren. Met zijn soepele beweging is het gelijk aan langlaufen,wandelen,of joggen en is een kettler crosstrainer het perfecte apparaat voor hart en bloedsomloop training met een zeer hoge verbranding en een uitstekende conditie verbetering.

De kettler crosstrainers hebben met hun gekende uitstraling en hun steeds nieuw ontwikkelde designs een dynamisch en sportief uiterlijk. Met de nauwkeurige lagertechniek in de scharnierpunten is het trainingscomfort bij een kettler crosstrainer mede door zijn rustige loop een geweldig fitnessapparaat voor een effectieve training. Ook het gekende certificaat Made in Germany is hier niet vreemd aan natuurlijk en getuigd tevens dat u gegarandeerd de juiste keuze maakt.
De kettler crosstrainers zijn er in verschillende groepen ; vooreerst de eenvoudige die ook prijs kwaliteit zeker de kettler naam toevertrouwd zijn , Rivo-M , Vito-XS , Rivo-P , Unix-M , Unix-P , Unix-MX , Met deze crosstrainers is een manuele training of een leuk programma af te werken en tevens de hartslag te controleren om alzo in de juiste zone te trainen en een goed resultaat te behalen.

Met de Unix-PX , Satura-E , Satura-E-EXT hebben we een uitgebreide crosstrainer met meerdere programma's , zwaardere vliegwielen, een eventuele EXT-techniek (Extented Motion), Watt weerstand...enz..kortweg een nog duurzamere crosstrainer voor intensiever gebruik en een heel nauwkeurige meting van omwenteling en belastbaarheid.

Dan is er nog de NIEUWE Elyx serie ; een perfecte combinatie van moderne lifestyle in je eigen fitness ruimte. De ellipstrainer ELYX is een van de modernste trainingssystemen voor in jou eigen privé fitness. Door zijn lange en vlakke elliptische beweging krijgen we een perfecte optimale training en ook de smalle afstand tussen de beide voeten maakt het trainen op de kettler crosstrainer ELYX helemaal uniek. Men kan hier dus echt spreken van een Total Body Training op de ; ELYX-3 , ELYX-5 , ELYX-7 Kettler crosstrainer.


FITNESSAPPARATUUR Halterbanken Hometrainer Krachtstation Loopbanden Roeitrainers Speedbikes