Kettler Fitnessapparatuur

Kettler fitnessapparatuur zijn universeel en staan voor kwaliteit, stijl en duurzame fitnessapparatuur. In feite alles wat je zou verwachten van een fitnessproduct gemaakt in Duitsland. Of u nu op zoek bent naar Kettler loopbanden, roeimachines, hometrainers, crosstrainers of tafeltennis tafels, u kunt vertrouwen op kwaliteits fitnessapparatuur om jaren plezier van te hebben. Alle Kettler producten worden gegarandeerd voor ten minste 3 jaar en worden ondersteund door een volledige dienst na verkoop in Nederland en België.


Kettler Loopbanden
Kettler is bekend voor de productie van loopbanden met alle kwaliteiten die in verband zijn met de Duitse engineering. Het zijn robuuste loopbanden die geschikt zijn voor het hele gezin dankzij hun gebruiksgemak. Kettler loopbanden verdienen ook lof voor het feit dat de motor heel rustig loopt en weinig geluidshinder met zich mee brengt.

Kettler loopbanden >>>

 


Kettler Crosstrainers
Kettler crosstrainers is het meest geliefde in het Kettler assortiment. Met het indrukwekkende assortiment van de Kettler crosstrainers dat er kwalitatief en technisch zeer goed uit ziet is trainen gewoon genieten. Lekker trainen en calorieën verbranden in uw privé fitnessruimte. Met de Kettler crosstrainer maakt u gegarandeerd de juiste keuze!

Kettler crosstrainers >>>

 


Kettler Hometrainer
Met de hometrainer van Kettler kunt u de conditie behouden en de nodige calorieën verbranden. De hometrainer van Kettler zijn er in diverse prijsklasse; van eenvoudig met handmatige weerstand en simpele display tot zeer uitgebreid met verschillende fitness programma's en zeer complete display. Verder bezitten de hometrainers tal van functies wat er voor zorgt dat trainen met de Kettler hometrainer snel tot goede resultaten leidt.

Kettler hometrainer >>>

 


Kettler Roeitrainers
Door te trainen op een roeitrainer van Kettler verbeterd u alle spiergroepen en uw uithoudingsvermogen. De roeitrainer is een ultieme workout voor het gehele lichaam. Bij het trainen op een roeitrainer heeft u een hoog calorie verbruik en bouwt u snel conditie op. Tevens is de Kettler roeitrainer inklapbaar en dus ruimte besparend in uw huiskamer of fitnessruimte.

Kettler roeitrainers >>>

 


Kettler Krachtstation
Een krachtstation van Kettler is een compleet power center van een degelijke kwaliteit en is perfect geschikt om aan huis te trainen op kracht. Buiten dat met een Kettler krachtstation alle spiergroepen getraind kunnen worden nemen deze ook nog eens relatief weinig ruimte in beslag. Met een krachtstation heeft u een privé fitnesscentra in huis en traint U op ieder gewenst tijdstip.

Kettler krachtstations >>>

 


Kettler Halterbanken
De halterbank van Kettler is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Namelijk van heel eenvoudig tot een uitgebreide versie met tal van trainingsmogelijkheden voor alle spiergroepen. De halterbank is opklapbaar en is prijs kwaliteit zeer aantrekkelijk voor de thuisfitness. De halterbank hoort gewoon bij een complete trainings workout met korte en lange halters en met de nodige schijven gewichten uit te breiden.

Kettler halterbanken >>>

 


Kettler Speedbikes
Met de speedbike en of het Kettler race model kunt U thuis trainen. Met de unieke vrijloop is het uiterst veilig om volop te sprinten en de conditie op een prettige manier op peil te houden. De speedbike en of de Kettler race is volledig onderhoudsvrij en is met zijn stabiele constructie en mooie design perfect voor de thuisfitness.

Kettler speedbikes >>>