Kettler Hometrainer

De keller hometrainer is een van de eerste fitnessapparaten waar Kettler mee op de markt kwam. Een hometrainer is een door iedereen gemakkelijk te gebruiken fitnessapparaat en heeft relatief weinig ruimte nodig. Een kettler hometrainer loopt heel soepel en is met zijn magnetisch remsysteem een volledig onderhoudsvrij trainingsapparaat voor de recreatieve thuissporter die lekker wil trainen maar ook zeer geschikt voor iemend die de nodige calorieën wil verbranden of aan de conditie wil werken in zijn eigen fitness kamer of voor de TV. Kortweg een ideale trainingsvorm om te bewegen en de beenspieren soepel te houden of te versterken doe je met een kettler hometrainer. Ook voor te revalideren na of vlak voor een medische ingreep is een kettler hometrainer het perfekte revalidatie apparaat. Bij het fietsen wat iedereen kan op zijn eigen niveau en zelf zo kan instellen dat er geen overbelasting van de spiergroepen optreed kan men de nodige gegevens op het scherm volgen en zo met de informatie de juiste training afstemmen om alzo het maximale rendement te behalen.

De kettler hometrainers hebben met hun mooie uitstraling een sportief uiterlijk en zijn zeer duurzaam met de onderhoudsvrije magneet weerstand en al heel wat bewezen , zowel op de thuis fitness markt als bij de fysiotherapie of voor bij de sportvereniging in hun krachthonk of fitness ruimte.

De kettler hometrainer is door zijn magneet weerstand zeer geluidloos en tevens onderhoudsvriendelijk en is niet alleen voor een soepele fietsbeweging te maken maar ook om een betere conditie te verkrijgen, beenspieren en rugspieren te versterken of de nodige calorieën te verbranden . Een kettler hometrainer is een zeer betrouwbaar product wat door de jaren heen ook omwille van het gekende certificaat Made in Germany een begrip is in de fitness branche en met de steeds verbeterbare techniek een gegarandeerd kwalitatief fitness product is en zal blijven. Met zijn soepele beweging en de duurzame lagers is de kettler hometrainer een van de meest geliefde fitnessapparaten om thuis te trainen in de eigen fitness ruimte.

De kettler hometrainer is er in verschillende groepen; vooreerst de eenvoudige kettler hometrainers die ook prijs kwaliteit de naam kettler zijn toevertrouwd. Giro M , Polo M , Giro P , Golf M , Golf P , Golf P ECO zijn de basis modellen voor de eenvoudige kettler hometrainers die dan weer net iets meer te bieden hebben als de eenvoudige Paso 109 en de Paso 309 kettler hometrainers die van oorsprong worden gemaakt in China. Al deze kettler hometrainers geven een prettig gevoel bij het fietsen en met de magnetische weerstand kan men deze zwaarder of lichter instellen zowel handmatig met draaiknop (bij de eenvoudige modellen) als met een elektronische druk of draaitoets (bij de wat uitgebreidere modellen). Bij deze is er ook weer onderscheid in het zwaarte van het vliegwiel (zoveel zwaarder het vliegwiel des te gelijkmatiger de weerstand) Ook de instelling van het zadel is in te stellen in hoogte maar bij sommigen dan ook weer horizontaal. Tevens is het mogelijk met een eenvoudig display ook al de gegevens: snelheid, afstand, omwentelingen, calorieverbruik, tijd en de hartslag af te lezen op het scherm. Bij de wat uitgebreidere kettler hometrainers kan men dan weer een leuk programma afwerken wat in het display grafisch wordt weergegeven en is de weerstand met druk en draaitoetsen onder het fietsen in te stellen. Tevens kan men ook de beoogde hartslag programmeren en zal de weerstand zich gaan aanpassen aan de hartslag. Dit is dan weer ideaal om op de juiste frequentie (weerstand) te trainen voor vetverbranding of conditie training en het maximale resultaat te behalen. Steeds meer mensen wordt er omwille van gezondheid geadviseerd om op hartslag te trainen, daar dit de enige echte meting is om in de juiste zone te trainen . En dan hebben we de kettler Ergometers, deze zijn te onderscheiden van de hometrainers doordat er een juiste weergave is van de weerstand in WATT en tevens kan men er hartslaggestuurde trainingen mee afwerken. Ergometer EX3 , Ergometer X1 , Ergometer X3 , Ergometer X5 , Ergometer X7 zijn de kettler ergometers die zeer betrouwbaar zijn voor de veeleisende thuis sporter of fysiotherapeut , sportstudio, hotels , bedrijfsfitness ruimtes enz... een uiterst geschikt trainingsapparaat met al de nodige gegevens die eventueel nodig kunnen zijn. Daarom trainen op een kettler Ergometer met een volledig elektronisch inductieremsysteem en de Kettler E-SYS-technologie geeft de zekerheid dat er op de correcte manier wordt getraind. Heel nauwkeurig voor de gezondheid en door een perfecte afstemming van elektronica en ergonomie kan men gerust de stelling aangeven met andere woorden: ALLES ONDER CONTROLE .

FITNESSAPPARATUUR Crosstrainers Halterbanken Krachtstation Loopbanden Roeitrainers Speedbikes