Kettler Loopbanden

Kettler Loopbanden; De kettler loopbanden zijn voor de liefhebber van buiten lopen maar ook voor de beginnende sporter of revaliderende patiënten een ideaal trainingsapparaat. Lopen ongeacht de weersomstandigheden op de kettler loopbanden voor de nodige calorieën te verbranden of het verbeteren van de conditie is niet meer weg te denken in het uitgebreide fitness assortiment.

Voor het verstevigen van beenspieren en rugspieren is er voor iedereen een geschikte loopband in het kettler assortiment. Lekker lopen op een kettler loopband in je eigen fitness ruimte op de tijden dat het jou het beste past en zo aan je conditie werken is voor jong en oud het ideale fitnessapparaat en nog steeds zeer geliefd. De kettler loopbanden hebben met hun gekende uitstraling en degelijkheid, hun steeds nieuw ontwikkelde modellen een sportief uiterlijk en zijn heel gebruiksvriendelijk opklapbaar Met de perfecte demping is het trainingscomfort bij een kettler loopband door zijn rustige loop een zeer interessant fitnessapparaat voor een effectieve training.

De kettler loopband Pacer is het basis model in een zeer gunstige prijs kwaliteit verhouding en heeft tal van mogelijkheden om de training zo effectief mogelijk te maken. De wat zwaardere en uitgebreidere modellen Track Motion , Track Performance en de Marathon TX5 zijn stuk voor stuk TOPPERS in elke prijsklasse. Met de rustige loop, de effectieve dempingtechnologie en de sterke motoren is het lopen op de nieuwe Track loopband generatie een droom of het nu gaat om wandelen, ontspannen lopen of met hoge snelheid rennen. De kettler loopbanden hebben de TUV-GS gekeurde veiligheid en met de gewichtonafhankelijke elektronische motorsturing is het de top in de loopbanden industrie voor de sportieve liefhebbers.


FITNESSAPPARATUUR Crosstrainers Halterbanken Hometrainer Krachtstation Roeitrainers Speedbikes