Kettler Speedbikes

Met een kettler speedbike of kettler race is het een genot om lekker thuis in je eigen fitness kamer aan de conditie te werken of om de nodige calorieën te verbranden. De kettler speedbike heeft een vrijloop i.p.v. een doortrapper ( wat je ook tegen komt in de sportschool ) wat voor een groot gedeelte voor de thuissporter erg veilig is.

Met een Kettler giro S of een Kettler Race kan je de weerstand met een handmatige draaiknop traploos heel gemakkelijk zwaarder of lichter instellen. Het degelijke remsysteem met remblokken kan men onder het fietsen verstellen en met het zware vliegwiel van 18kg en de degelijke constructie van het stabiele frame maken we een perfecte fietsbeweging. Ook het zadel is horizontaal en verticaal verstelbaar en op het mooie display kan men de gegevens duidelijk aflezen. Bij de Kettler Race is er extra ook een doelzone training mogelijk door de polsslag boven en ondergrens in te stellen en met een signaal geeft hij aan of de ingestelde polsslag overschreden wordt. Bij de Giro GT werkt het met een generator aangedreven magneetrem met 32 verschillende weerstanden. Op de verlichte display zitten 12 programma's inclusief hartslag gestuurde training. Dus met de Giro GT kan men een hartslag gestuurde training afwerken en zo altijd op de juiste weerstand fietsen omdat de weerstand gekoppeld is aan de ingestelde hartslag. Deze hartslag is met de bijgeleverde oor censor te zien op het display maar kan ook met een polar borstband gebruikt worden.
In het top segment van de speedbike of Race modellen van Kettler is de ergorace de meest uitgebreide waar de meest ambitieuze wielrenner zijn training kan afwerken. Met de kettler ergorace kan men het watt aflezen en met een zeer uitgebreide display de 48 programma's die ook nog eens onder het fietsen aan te passen zijn uitvoeren. De kettler ergorace kan men verder ook uitbreiden met het WORLD TOURS 1.0 trainingssoftware wat kortweg inhoud dat je online wedstrijden kan rijden, je kan ook virtuele routes fietsen met een heel complete trainingsdocumentatie.

De topper voor INDOOR CYCLING.


FITNESSAPPARATUUR Crosstrainers Halterbanken Hometrainer Krachtstation Loopbanden Roeitrainers