Kettler tafeltennistafel

Een speciaal kenmerk van de Kettler tafeltennistafels is de functionaliteit: Solo praktijk door het neerklappen van de ene helft van de tafel, grote wielen voor gemakkelijk transport en veilige en eenvoudige en veilige behandeling door het automatisch vouwen bewaken.

tafeltennistafel

Niet te vergeten in het bijzonder bij de Kettler tafeltennistafels zijn de weerbestendige aluminium composiet paneel, de sport is uniek in tafeltennis en wordt nog steeds beschouwd als de ultieme weerbestendige tafels. Een garantie van speciaal ontwikkelde coating systeem KETTLER een schittering-vrije oppervlak en door te zorgen voor een optimale UV-bescherming, een lange levensduur.

Alle Kettler tafeltennistafels voldoen aan de EURO-norm en hebben bij normaal gebruik 5-jaar garantie op de weersbestendige aluminium composiet panelen.

De tafeltennistafel van Kettler is uw perfecte speelmaatje voor zowel binnen en buiten. Zowel voor de recreatieve als de competitieve tafeltennisspeler is een Kettler tafeltennistafel zeer geschikt voor jong en oud. De tafeltennistafels zijn inklapbaar en is al jaren lang een veel gevraagd product in het Kettler assortiment.